lunch listopad 25

 

ZESTAW I w cenie 20 zł

 

KANAPKA + SAŁATKA + KOKTAJL

Przy zamówieniu jednorazowym min. 5 zestawów – cena 17 zł / zestaw

 

ZESTAW II w cenie 26 zł

 

KANAPKA + DANIE CIEPŁE + KOKTAJL

Przy zamówieniu jednorazowym min. 5 zestawów – cena 23 zł / zestaw

 

NASZE MENU

 

KANAPKI:

Kanapki :

Kanapka z twarożkiem

skład: bułka pszenna, Twaróg, jogurt naturalny, ogórke, pomidor, kiełki

Kanapka z kurczkiem

Skład: bułka pszenna, kurczak, pomidor, papryka, rukola, curry ,jogurt, majonez

Kanapa z Grilowaną cukinią

Skład: bułka pszenna, cukinia, pomidor suszony, sałata, feta,

Kanapa Caprese

Skład: bułka pszenna, pomidor, mozzarella, oliwa, czosnek, rukola

Kanapka z pastą z ciecierzycy

Skład: bułka pszenna, ciecierzyca, oliwa, ogórek kiszony, kminek, pieprz cayenne, pomidor, sałata lodowa



Kanapki przechowywać w temp 3 -7 stopni C
Najlepiej spożyć w ciągu 24h

 SAŁATKI: 

Sałatki:

Sałatka z łososiem pieczonym

skład : łosoś, mix sałat, pomarańcza, orzechy, ogórek, cebula czerwona, oliwa z oliwek

Sałatka brokułowa z winogronem

Skład: brokuł, winogrona, czosnek, kasza bulgur, słonecznik, rukola, mód, musztarda

Sałatka makaronowa z cukinią

Skład: makaron pelnoziarnisty, cukinia, pomido suszony, oliwki , pomidor świeży, szpinak, oliwa z oliwek

Salatka z kurczakiem

Skład: kurczak, szpinak, ogórek, pomidor, groszek zielny, awokado, jogurt, zioła



DANIA CIEPŁE (menu tygodniowe)  

 

 

 

Pomiedziałek 25.11

Mięsne – makaron penette w sosie śmietanowym z kurczakiem

Wege- makaron pełnoziarnisty z warzywami i kaparami

Rybne- makaron ze szpinakiem i łososiem pieczonym

Wtorek 26.11

Mięsne- schab pieczony w sosie własnym , kasza gryczana , surówka z kapusty kiszonej

Wege- falafele , kasza gryczana , surówka z kapusty kiszonej

Rybne – filet z dorsza z pieca , kasza gryczana ,surówka z kapusty kiszonej

Środa 27.11

Mięsne- Udko pieczone , ziemniaki purre , surówka z marchewki z jabłkiem

Wege- ziołowe kotleciki z soczewicy , ziemniaki purre , surówka z marchewki z jabłkiem

Rybne- pulpety rybne w sosie cebulowym , ziemniki purre , surówka z marchewki z jabłkiem

Czwartek 28.11

Mięsne – kokosowa wołowina z warzywami , makaron ryżowy

Wege – makaron ryżowy w teryjaki z warzywami i grzybami

Rybne – łosoś pieczony w pomarańczy podany na makaronie ryżowym z warzywami

Piątek 29.11

Mięsne- kęski z kurczaka w płatkach migdałowych, kasza pęczak z warzywami

Wege – kaszotto z pęczaku z korzennymi warzywami i parmezanem

Rybne – ryba w płatkach kukurydzianych , kasza pęczak z warzywami

 

 

   KOKTAJLE:

1. Marchew, jabłko
2. Szpinak, jabłko, imbir, ogórek
3. Pomidor, gruszka, marchew
4. Grejpfrut, jabłko, banan
5. pietruszka korzeń, jabłko, cytryna

 

Życzymy smacznego!

 Oferowane zestawy menu ciepłych dań aktualizowane są co tydzień.


Zamówienia przyjmowane są nie później niż do godz. 
11:00 na dany dzień (za wyjątkiem zamówień na weekend) – kom. + 48 510 231 200

Zamówienia na sobotnie i niedzielne lunch-boxy przyjmowane są do piątku do godz. 17:00 

Dostawa Lunch boxów na wskazany adres odbywa się w godz. 11:00 – 13:00.

Płatność: gotówka (przy odbiorze) , przelew (płatność z góry):

Alior bank 41 2490 0005 0000 4500 8086 7085

 

Przy zamówieniu min. 5 Lunch boxów na jeden dzień i  pod jeden adres (opłaconych z góry przelewem) – specjalny rabat!
Masz pytania?

Skontaktuj się z nami, wyjaśnimy, doradzimy!

 

 

 



Goganet