lunch listopad 25
Lunch Box, Poniedziałek, 25 listopada 2019
ZESTAW I w cenie 20 zł
KANAPKA + SAŁATKA + KOKTAJL
Przy zamówieniu jednorazowym min. 5 zestawów – cena 17 zł / zestaw
ZESTAW II w cenie 26 zł
KANAPKA + DANIE CIEPŁE + KOKTAJL
Przy zamówieniu jednorazowym min. 5 zestawów – cena 23 zł / zestaw
NASZE MENU
KANAPKI:
Kanapki :
Kanapka z twarożkiem
skład: bułka pszenna, Twaróg, jogurt naturalny, ogórke, pomidor, kiełki
Kanapka z kurczkiem
Skład: bułka pszenna, kurczak, pomidor, papryka, rukola, curry ,jogurt, majonez
Kanapa z Grilowaną cukinią
Skład: bułka pszenna, cukinia, pomidor suszony, sałata, feta,
Kanapa Caprese
Skład: bułka pszenna, pomidor, mozzarella, oliwa, czosnek, rukola
Kanapka z pastą z ciecierzycy
Skład: bułka pszenna, ciecierzyca, oliwa, ogórek kiszony, kminek, pieprz cayenne, pomidor, sałata lodowa
Kanapki przechowywać w temp 3 -7 stopni C
Najlepiej spożyć w ciągu 24h
SAŁATKI:
Sałatki:
Sałatka z łososiem pieczonym
skład : łosoś, mix sałat, pomarańcza, orzechy, ogórek, cebula czerwona, oliwa z oliwek
Sałatka brokułowa z winogronem
Skład: brokuł, winogrona, czosnek, kasza bulgur, słonecznik, rukola, mód, musztarda
Sałatka makaronowa z cukinią
Skład: makaron pelnoziarnisty, cukinia, pomido suszony, oliwki , pomidor świeży, szpinak, oliwa z oliwek
Salatka z kurczakiem
Skład: kurczak, szpinak, ogórek, pomidor, groszek zielny, awokado, jogurt, zioła
DANIA CIEPŁE (menu tygodniowe)
Pomiedziałek 25.11
Mięsne – makaron penette w sosie śmietanowym z kurczakiem
Wege- makaron pełnoziarnisty z warzywami i kaparami
Rybne- makaron ze szpinakiem i łososiem pieczonym
Wtorek 26.11
Mięsne- schab pieczony w sosie własnym , kasza gryczana , surówka z kapusty kiszonej
Wege- falafele , kasza gryczana , surówka z kapusty kiszonej
Rybne – filet z dorsza z pieca , kasza gryczana ,surówka z kapusty kiszonej
Środa 27.11
Mięsne- Udko pieczone , ziemniaki purre , surówka z marchewki z jabłkiem
Wege- ziołowe kotleciki z soczewicy , ziemniaki purre , surówka z marchewki z jabłkiem
Rybne- pulpety rybne w sosie cebulowym , ziemniki purre , surówka z marchewki z jabłkiem
Czwartek 28.11
Mięsne – kokosowa wołowina z warzywami , makaron ryżowy
Wege – makaron ryżowy w teryjaki z warzywami i grzybami
Rybne – łosoś pieczony w pomarańczy podany na makaronie ryżowym z warzywami
Piątek 29.11
Mięsne- kęski z kurczaka w płatkach migdałowych, kasza pęczak z warzywami
Wege – kaszotto z pęczaku z korzennymi warzywami i parmezanem
Rybne – ryba w płatkach kukurydzianych , kasza pęczak z warzywami
KOKTAJLE:
1. Marchew, jabłko
2. Szpinak, jabłko, imbir, ogórek
3. Pomidor, gruszka, marchew
4. Grejpfrut, jabłko, banan
5. pietruszka korzeń, jabłko, cytryna
Życzymy smacznego!
Oferowane zestawy menu ciepłych dań aktualizowane są co tydzień.
Zamówienia przyjmowane są nie później niż do godz. 11:00 na dany dzień (za wyjątkiem zamówień na weekend) – kom. + 48 510 231 200
Zamówienia na sobotnie i niedzielne lunch-boxy przyjmowane są do piątku do godz. 17:00
Dostawa Lunch boxów na wskazany adres odbywa się w godz. 11:00 – 13:00.
Płatność: gotówka (przy odbiorze) , przelew (płatność z góry):
Alior bank 41 2490 0005 0000 4500 8086 7085
Przy zamówieniu min. 5 Lunch boxów na jeden dzień i pod jeden adres (opłaconych z góry przelewem) – specjalny rabat!
Masz pytania?
Skontaktuj się z nami, wyjaśnimy, doradzimy!