lunch box 17.02.2020

Lunch Box, Poniedziałek, 17 lutego 2020

ZESTAW I w cenie 20 zł

 

KANAPKA + SAŁATKA + KOKTAJL

Przy zamówieniu jednorazowym min. 5 zestawów – cena 17 zł / zestaw

 

ZESTAW II w cenie 26 zł

 

KANAPKA + DANIE CIEPŁE + KOKTAJL

Przy zamówieniu jednorazowym min. 5 zestawów – cena 23 zł / zestaw

 

NASZE MENU

 

KANAPKI:

Kanapki :

Kanapka z twarożkiem

skład: bułka pszenna, Twaróg, jogurt naturalny, ogórke, pomidor, kiełki

Kanapka z kurczkiem

Skład: bułka pszenna, kurczak, pomidor, papryka, rukola, curry ,jogurt, majonez

Kanapa z Grilowaną cukinią

Skład: bułka pszenna, cukinia, pomidor suszony, sałata, feta,

Kanapa Caprese

Skład: bułka pszenna, pomidor, mozzarella, oliwa, czosnek, rukola

Kanapka z pastą z ciecierzycy

Skład: bułka pszenna, ciecierzyca, oliwa, ogórek kiszony, kminek, pieprz cayenne, pomidor, sałata lodowa



Kanapki przechowywać w temp 3 -7 stopni C
Najlepiej spożyć w ciągu 24h

 SAŁATKI: 

Sałatki:

Sałatka z łososiem pieczonym

skład : łosoś, mix sałat, pomarańcza, orzechy, ogórek, cebula czerwona, oliwa z oliwek

Sałatka brokułowa z winogronem

Skład: brokuł, winogrona, czosnek, kasza bulgur, słonecznik, rukola, mód, musztarda

Sałatka makaronowa z cukinią

Skład: makaron pelnoziarnisty, cukinia, pomido suszony, oliwki , pomidor świeży, szpinak, oliwa z oliwek

Salatka z kurczakiem

Skład: kurczak, szpinak, ogórek, pomidor, groszek zielny, awokado, jogurt, zioła



DANIA CIEPŁE (menu tygodniowe)   

  

Poniedziałek 17.02

Mięsne-Marokańskie pulpety z kurczaka, kasza gryczana, surówka z pekinki

Wege- marokańskie pulpety z cieciorki, kasza gryczana , surówka z pekinki

Rybne- Marokańskie pulpety z dorsza, kasza gryczana, surówka z pekinki

Wtorek 18.02

Mięsne –schab w sosie własnym, kluski śląskie, buraki

Wege- duszona czerwona soczewica z warzywami, kluski śląskie, buraki

Rybne- karmazyn pieczony, kluski śląskie, buraczki

Środa 19.02

Mięsne – indyk w sosie jogurtowym z zielonym groszkiem , kasza jęczmienna perłowa, surówka z kiszonej kapusty

Wege- kotleciki brokułowe , kasza jęczmienna perłowa, surówak z kiszonej kapusty

Rybne- ryba pieczona z grszokiem w sosie jogurtowym , kasza perłowa , surówka z kiszonej kapusty

Czwartek 20.02

Mięsne- kurczak pieczony z pieczarkami, ryż , surówka z kalarepy

Wege- kotleciki pieczarkowe, ryż , surówka z kalarepy

Rybne – kotleciki rybno pieczarkowe, ryż ,surówka z kalarepy

Piątek 21.02

Mięsne – polędwiczka w sosie koperkowym, ziemniaki pieczone, surówka z ogórka kiszonego

Wege- pulpety z soczewicy i pomidorków suszonych, ziemniaki pieczone, surówka z ogórka kiszonego

Rybne- pulpety rybne w sosie koperkowym, ziemniaki pieczone, surówka z ogórka kiszonego

 

 

   KOKTAJLE:

1. Marchew, jabłko
2. Szpinak, jabłko, imbir, ogórek
3. Pomidor, gruszka, marchew
4. Grejpfrut, jabłko, banan
5. pietruszka korzeń, jabłko, cytryna

 

Życzymy smacznego!

 Oferowane zestawy menu ciepłych dań aktualizowane są co tydzień.


Zamówienia przyjmowane są nie później niż do godz. 
11:00 na dany dzień (za wyjątkiem zamówień na weekend) – kom. + 48 510 231 200

Zamówienia na sobotnie i niedzielne lunch-boxy przyjmowane są do piątku do godz. 17:00 

Dostawa Lunch boxów na wskazany adres odbywa się w godz. 11:00 – 13:00.

Płatność: gotówka (przy odbiorze) , przelew (płatność z góry):

Alior bank 41 2490 0005 0000 4500 8086 7085

 

Przy zamówieniu min. 5 Lunch boxów na jeden dzień i  pod jeden adres (opłaconych z góry przelewem) – specjalny rabat!
Masz pytania?

Skontaktuj się z nami, wyjaśnimy, doradzimy!