lunch box 17.02.2020
Lunch Box, Poniedziałek, 17 lutego 2020ZESTAW I w cenie 20 zł
KANAPKA + SAŁATKA + KOKTAJL
Przy zamówieniu jednorazowym min. 5 zestawów – cena 17 zł / zestaw
ZESTAW II w cenie 26 zł
KANAPKA + DANIE CIEPŁE + KOKTAJL
Przy zamówieniu jednorazowym min. 5 zestawów – cena 23 zł / zestaw
NASZE MENU
KANAPKI:
Kanapki :
Kanapka z twarożkiem
skład: bułka pszenna, Twaróg, jogurt naturalny, ogórke, pomidor, kiełki
Kanapka z kurczkiem
Skład: bułka pszenna, kurczak, pomidor, papryka, rukola, curry ,jogurt, majonez
Kanapa z Grilowaną cukinią
Skład: bułka pszenna, cukinia, pomidor suszony, sałata, feta,
Kanapa Caprese
Skład: bułka pszenna, pomidor, mozzarella, oliwa, czosnek, rukola
Kanapka z pastą z ciecierzycy
Skład: bułka pszenna, ciecierzyca, oliwa, ogórek kiszony, kminek, pieprz cayenne, pomidor, sałata lodowa
Kanapki przechowywać w temp 3 -7 stopni C
Najlepiej spożyć w ciągu 24h
SAŁATKI:
Sałatki:
Sałatka z łososiem pieczonym
skład : łosoś, mix sałat, pomarańcza, orzechy, ogórek, cebula czerwona, oliwa z oliwek
Sałatka brokułowa z winogronem
Skład: brokuł, winogrona, czosnek, kasza bulgur, słonecznik, rukola, mód, musztarda
Sałatka makaronowa z cukinią
Skład: makaron pelnoziarnisty, cukinia, pomido suszony, oliwki , pomidor świeży, szpinak, oliwa z oliwek
Salatka z kurczakiem
Skład: kurczak, szpinak, ogórek, pomidor, groszek zielny, awokado, jogurt, zioła
DANIA CIEPŁE (menu tygodniowe)
Poniedziałek 17.02
Mięsne-Marokańskie pulpety z kurczaka, kasza gryczana, surówka z pekinki
Wege- marokańskie pulpety z cieciorki, kasza gryczana , surówka z pekinki
Rybne- Marokańskie pulpety z dorsza, kasza gryczana, surówka z pekinki
Wtorek 18.02
Mięsne –schab w sosie własnym, kluski śląskie, buraki
Wege- duszona czerwona soczewica z warzywami, kluski śląskie, buraki
Rybne- karmazyn pieczony, kluski śląskie, buraczki
Środa 19.02
Mięsne – indyk w sosie jogurtowym z zielonym groszkiem , kasza jęczmienna perłowa, surówka z kiszonej kapusty
Wege- kotleciki brokułowe , kasza jęczmienna perłowa, surówak z kiszonej kapusty
Rybne- ryba pieczona z grszokiem w sosie jogurtowym , kasza perłowa , surówka z kiszonej kapusty
Czwartek 20.02
Mięsne- kurczak pieczony z pieczarkami, ryż , surówka z kalarepy
Wege- kotleciki pieczarkowe, ryż , surówka z kalarepy
Rybne – kotleciki rybno pieczarkowe, ryż ,surówka z kalarepy
Piątek 21.02
Mięsne – polędwiczka w sosie koperkowym, ziemniaki pieczone, surówka z ogórka kiszonego
Wege- pulpety z soczewicy i pomidorków suszonych, ziemniaki pieczone, surówka z ogórka kiszonego
Rybne- pulpety rybne w sosie koperkowym, ziemniaki pieczone, surówka z ogórka kiszonego
KOKTAJLE:
1. Marchew, jabłko
2. Szpinak, jabłko, imbir, ogórek
3. Pomidor, gruszka, marchew
4. Grejpfrut, jabłko, banan
5. pietruszka korzeń, jabłko, cytryna
Życzymy smacznego!
Oferowane zestawy menu ciepłych dań aktualizowane są co tydzień.
Zamówienia przyjmowane są nie później niż do godz. 11:00 na dany dzień (za wyjątkiem zamówień na weekend) – kom. + 48 510 231 200
Zamówienia na sobotnie i niedzielne lunch-boxy przyjmowane są do piątku do godz. 17:00
Dostawa Lunch boxów na wskazany adres odbywa się w godz. 11:00 – 13:00.
Płatność: gotówka (przy odbiorze) , przelew (płatność z góry):
Alior bank 41 2490 0005 0000 4500 8086 7085
Przy zamówieniu min. 5 Lunch boxów na jeden dzień i pod jeden adres (opłaconych z góry przelewem) – specjalny rabat!
Masz pytania?
Skontaktuj się z nami, wyjaśnimy, doradzimy!