lunch box 016.03-22.03

ZESTAW I w cenie 20 zł

 

KANAPKA + SAŁATKA + KOKTAJL

Przy zamówieniu jednorazowym min. 5 zestawów – cena 17 zł / zestaw

 

ZESTAW II w cenie 26 zł

 

KANAPKA + DANIE CIEPŁE + KOKTAJL

Przy zamówieniu jednorazowym min. 5 zestawów – cena 23 zł / zestaw

 

NASZE MENU

 

KANAPKI:

Kanapki :

Kanapka z twarożkiem

skład: bułka pszenna, Twaróg, jogurt naturalny, ogórke, pomidor, kiełki

Kanapka z kurczkiem

Skład: bułka pszenna, kurczak, pomidor, papryka, rukola, curry ,jogurt, majonez

Kanapa z Grilowaną cukinią

Skład: bułka pszenna, cukinia, pomidor suszony, sałata, feta,

Kanapa Caprese

Skład: bułka pszenna, pomidor, mozzarella, oliwa, czosnek, rukola

Kanapka z pastą z ciecierzycy

Skład: bułka pszenna, ciecierzyca, oliwa, ogórek kiszony, kminek, pieprz cayenne, pomidor, sałata lodowa



Kanapki przechowywać w temp 3 -7 stopni C
Najlepiej spożyć w ciągu 24h

 SAŁATKI: 

Sałatki:

Sałatka z łososiem pieczonym

skład : łosoś, mix sałat, pomarańcza, orzechy, ogórek, cebula czerwona, oliwa z oliwek

Sałatka brokułowa z winogronem

Skład: brokuł, winogrona, czosnek, kasza bulgur, słonecznik, rukola, mód, musztarda

Sałatka makaronowa z cukinią

Skład: makaron pelnoziarnisty, cukinia, pomido suszony, oliwki , pomidor świeży, szpinak, oliwa z oliwek

Salatka z kurczakiem

Skład: kurczak, szpinak, ogórek, pomidor, groszek zielny, awokado, jogurt, zioła



DANIA CIEPŁE (menu tygodniowe)   

  

 

 

 

 

Poniedziałek – 16.03

Mięsne: pierś kurczaka w świeżych ziołach, duszony por z bakłażanem, chrupiący kuskus

Rybne; biała ryba w świeżych ziołach,duszony por z bakłażanem, chrupiący kuskus

Wege; Ziołowe kotleciki z kalafioraduszony por z bakłażanem, chrupiący kuskus

 

Wtorek- 17.03

Mięsne, gulasz z indyka z brokułem, surówka z marchwii, ryż

Rybne gulasz z soli z brokułem surówka z marchwii, ryż

Wege: gulasz z tofu i brokuła surówka z marchwii, ryż

Środa: 18.03

 

Mięsne; wołowa potrawka , pureziemniaczano kalafiorowe, surowka z kapusty białej

Rybne: klopsy rybne , pureziemniaczano kalafiorowe, surowka z kapusty białej

Wege potrawka z ceiciorki, pureziemniaczano kalafiorowe, surowka z kapusty białej

Czwartek: 19.03

 

Mięsne: doszona wieprzowina z warzywami, kasz jęczmienna

Rybne: pieczony filet z dorsza z gotowanymi warzywami, kasza jęczmienna

Wege: soczewica z warzywami kasza jęczmienna

Piątek 20.03

 

Mięsne: Plędwiczka wieprzowa w miodzie , surówka z selera, kasz gryczana

Rybne: łosoś miodowy, surówka z selera, kasz gryczana

Wege: tofu w miodowej panierce, surówka z selera, kasz gryczana

 

 

 

 

 

 

   KOKTAJLE:

1. Marchew, jabłko
2. Szpinak, jabłko, imbir, ogórek
3. Pomidor, gruszka, marchew
4. Grejpfrut, jabłko, banan
5. pietruszka korzeń, jabłko, cytryna

 

Życzymy smacznego!

 Oferowane zestawy menu ciepłych dań aktualizowane są co tydzień.


Zamówienia przyjmowane są nie później niż do godz. 
11:00 na dany dzień (za wyjątkiem zamówień na weekend) – kom. + 48 510 231 200

Zamówienia na sobotnie i niedzielne lunch-boxy przyjmowane są do piątku do godz. 17:00 

Dostawa Lunch boxów na wskazany adres odbywa się w godz. 11:00 – 13:00.

Płatność: gotówka (przy odbiorze) , przelew (płatność z góry):

Alior bank 41 2490 0005 0000 4500 8086 7085

 

Przy zamówieniu min. 5 Lunch boxów na jeden dzień i  pod jeden adres (opłaconych z góry przelewem) – specjalny rabat!
Masz pytania?

Skontaktuj się z nami, wyjaśnimy, doradzimy!

 



Goganet