standad 21.03

Śniadanie

jajka faszerowane pastą ziołową, pieczywo (Na zimno)

Alergeny:

Jaja, Mleko, Seler, Zboża zawierające gluten, tj. pszenica, żyto, jęczmień, owies

Drugie Śniadanie

fasola czerwona z warzywami (Na ciepło lub zimno)

Obiad

Komosa ryżowa na żółto, Roladka ze schabu ze śliwką, surówka z czerwonej kapusty (Na ciepło)

Alergeny:

Gorczyca, Seler

Podwieczorek

jogurt naturalny, Paleo koko - kuleczki na słodko (Na zimno)

Alergeny:

Mleko, Orzechy

Kolacja

fasolka szparagowa z okrasą, kotleciki z soczewicy pod pierzynką brokułwą (Na ciepło)

Alergeny:

Jaja, Mleko, Zboża zawierające gluten, tj. pszenica, żyto, jęczmień, owies



 



Goganet