Wege - fisch 21.03
Śniadanie
jajka faszerowane pastą ziołową, pieczywo (Na zimno)
Alergeny:
Jaja, Mleko, Seler, Zboża zawierające gluten, tj. pszenica, żyto, jęczmień, owies
Drugie Śniadanie
fasola czerwona z warzywami (Na ciepło lub zimno)
Obiad
Komosa ryżowa na żółto, roladka rybna ze szparagami, surówka z czerwonej kapusty (Na ciepło)
Alergeny:
Gorczyca, Mleko, Ryby, Seler
Podwieczorek
jogurt naturalny, Paleo koko - kuleczki na słodko (Na zimno)
Alergeny:
Mleko, Orzechy
Kolacja
fasolka szparagowa z okrasą, kotleciki z soczewicy pod pierzynką brokułwą (Na ciepło)
Alergeny:
Jaja, Mleko, Zboża zawierające gluten, tj. pszenica, żyto, jęczmień, owies