Lunch box

 

ZESTAW I w cenie 20 zł

 

KANAPKA + SAŁATKA + KOKTAJL

Przy zamówieniu jednorazowym min. 5 zestawów – cena 17 zł / zestaw

 

ZESTAW II w cenie 26 zł

 

KANAPKA + DANIE CIEPŁE + KOKTAJL

Przy zamówieniu jednorazowym min. 5 zestawów – cena 23 zł / zestaw

 

NASZE MENU

 

KANAPKI:

Kanapka z kurczakiem
Skład: mąka, drożdże, woda, filet z kurczaka, boczek, pomidor, papryka, ruccola, sałata lodowa,

majonez, musztarda

Kanapka z szynką
Skład: mąka, drożdże, szynka, ser żółty, pomidor, ogórek, ruccola

Kanapka z tuńczykiem
Skład: mąka, drożdże, tuńczyk w olej, sałata, papryka, cebula, majonez 


Kanapka Wegetariańska
Skład: mąka, drożdże, cukinia, papryka, pieczarka, cebula, sałata lodowa, oliwki, ser Favita

Kanapki przechowywać w temp 3 -7 stopni C
Najlepiej spożyć w ciągu 24h

 SAŁATKI: 

Sałatka z kurczakiem

Mix sałat, warzywa sezonowe, kurczak, mozzarella, sos ogrodowy

Sałatka z łososiem
Mix sałat, warzywa sezonowe, łosoś, sos pomarańczowy z avocado
 

Sałatka wege
Mix sałat, warzywa sezonowe, żurawina, orzechy, sos koperkowy

 

DANIA CIEPŁE (menu tygodniowe)

Poniedziałek 23.04

Danie mięsne

Szaszłyki drobiowe z papryką i ananasem, ziemniaki pieczone, fasolka szparagowa

Danie rybne

Szaszłyki z ryby z ananasem i papryką, ziemniaki pieczone, fasolka szparagowa

Danie wege

Szaszłyki warzywne, ziemniaki pieczone, sos tzatzyki

Wtorek 24.04

Danie mięsne

Roladka ze schabu z grzybami, pieczony seler naciowy z papryką, kasza perłowa

Danie rybne

Roladki rybne z pomidorem i mozzarellą, seler naciowy z papryką, kasza perłowa

Danie wege

Papryka pieczona z warzywami i grzybami, kasza perłowa

Środa 25.04

Danie mięsne

Makaron razowy ze szpinakiem, polędwiczka korzenna

Danie rybne 

Makaron razowy ze szpinakiem z pieczoną rybą

Danie wege 

Makaron razowy ze szpinakiem

Czwartek 26.04

Danie mięsne 

Kurczak w tymianku z pieczonym batatem, surówka z kapusty pekińskiej

Danie rybne 

Dorsz pieczony w tymianku, bataty, surówka z kapusty pekińskiej

Danie wege 

Duszona ciecierzyca z soczewicą w tymianku, pieczony batat, surówka z kapusty pekińskiej

Piątek 27.04

Danie mięsne

Makaron spaghetti z warzywami, wołowina w musztardzie

Danie rybne 

Spaghetti razowe z warzywami i kawałkami marynowanej ryby w sosie sojowym

Danie wege

Spaghetti razowe z warzywami i soczewicą

Sobota 28.04

Danie mięsne

Gołąbki z mięsem, surówka z marynowanej kapusty

Danie rybne 

Gołąbki z warzywami i rybą, marynowana kapusta biała

Danie wege 

Gołąbki z ryżem i warzywami, surówka z marynowanej kapusty

Niedziela 29.04

Danie mięsne

Kotleciki wołowe, warzywa z pary, kasza jęczmienna perłowa 

Danie rybne 

Kotleciki rybne, warzywa z pary, kasza jęczmienna perłowa 

Danie wege 

Kotleciki brokułowe z soczewicą, warzywa z pary, kasza jęczmienna perłowa 

   KOKTAJLE:

1. Marchew, grejpfrut, imbir
2. Pomarańcza, imbir, banan, marchew
3. Gruszka, szpinak, ogórek, cytryna
4. Pietruszka, seler naciowy, kiwi, ogórek, jabłko
5. Marchew, cytryna, jabłko
6. Szpinak, banan, kiwi, jabłko

 

Życzymy smacznego!

 Oferowane zestawy menu ciepłych dań aktualizowane są co tydzień.


Zamówienia przyjmowane są nie później niż do godz. 11:00 na dany dzień (za wyjątkiem zamówień na weekend) –
kom. + 48 510 231 200

Zamówienia na sobotnie i niedzielne lunch-boxy przyjmowane są do piątku do godz. 17:00 

Dostawa Lunch boxów na wskazany adres odbywa się w godz. 11:00 – 13:00.

Płatność: gotówka (przy odbiorze) , przelew (płatność z góry):

Alior bank 41 2490 0005 0000 4500 8086 7085

 

Przy zamówieniu min. 5 Lunch boxów na jeden dzień i  pod jeden adres (opłaconych z góry przelewem) – specjalny rabat!
Masz pytania?

Skontaktuj się z nami, wyjaśnimy, doradzimy!

 

 

 



Goganet