vege fish 04.04

Dieta Vege + Fish, Czwartek, 4 kwietnia 2019

Śniadanie

Fritata na szpinaku z oliwkami i pieczarką, pieczywo (Na ciepło)

Alergeny:

Jaja, Mleko, Zboża zawierające gluten, tj. pszenica, żyto, jęczmień, owies

Drugie Śniadanie

Gryczany mus na słodko z malinami (Na zimno)

Obiad

kasz bulgur, szaszłyki z dorsza w tajskiej marynacie (Na ciepło)

Alergeny:

Jaja, Mleko, Orzechy, Zboża zawierające gluten, tj. pszenica, żyto, jęczmień, owies

Podwieczorek

Sałatka z grillowanych warzyw z kuskusem (Na ciepło lub zimno)

Alergeny:

Mleko

Kolacja

surówka z kiszonej kapusty, ziemniaki pieczone faszerowane (Na ciepło)

Alergeny:

Mleko, Seler